torsdag, maj 6, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Amerikansk Samoa

Amerikansk Samoa ligger tættere på Australien end fastlandet USA, som Amerikansk Samoa er en associeret del af. Landet består af fem større øer og to atoller.

Sammen med Jarvis Island, som ikke er associeret del af USA, kan Amerikansk Samoa regnes som værende det sydligste punkt i USA.

En af de bedste måder at lære denne ø bedre at kende er at udforske “National Park of American Samoa”. Udganspunktet for dit ø-eventyr kan passende være hovedstaden, Pago Pago, hvorfra du kan besøge og udforske parken. Parken er virkeligt robust og autentisk, idet den kan være svært tilgængeligt. Du bør overveje at chartre en båd for den fulde oplevelse.

Strandene i Amerikansk Samoa er smukke og meget hvide sand med det flotteste turkisfarvede vand, som man forestiller sig det skal være på en ferie i det sydlige Stillehavs. Selv nationalparken har en fantastisk strand, kaldet Ofu, hvor du kan klatre vulkanske sten eller ligge og plaske i de lavvandede søer. Mange af strandene er stort set tomme på grund af øens fjerne beliggenhed, hvilket betyder at du kan slappe helt af under en varm sol, blide bølger og en stille brise.

“Two Dollar Beach” er noget mere rustik, men herfra har du en fantastisk panoramaudsigt, som du sikkert aldrig vil glemme. Husk at tage dig tid til at udforske og opleve koralrev og tidevandssøer under dit ophold.

Hvis du elsker at udforske, opleve og nyder ø-liv, så er Amerikansk Samoa stedet at være. Nogle kalder det et glemt hjørne af USA. Du vil helt sikkert kalde det et perfekt paradis.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse