søndag, juni 20, 2021

Country Information

Polynesien er en region i Oceanien, der består af over 1000 øer, der ligger spredt over hele det centrale og sydlige Stillehav.
Øerne er blevet grupperet sammen på denne måde, fordi folkene på hver ø har forskellige kulturer, overbevisninger og sprog. Regionen kaldes sommetider ”Stillehavstrekanten”, men under visse definitioner medtages den amerikanske stat Hawaii og landet New Zealand.

Der er to forskellige kulturmæssige grupper i Polynesien, som defineres som østlig og vestlig. De østlige kulturer er tilpasset mindre øer, mindre befolkninger og mere isolerede områder. De vestlige kulturer har stærke familiære og kulturelle institutioner, større befolkningscentre og stærke handelsforhold.

Dog giver begge kulturer i dag deres besøgende mulighed for at nyde en ferie i troperne. Selvom det kan være vanskeligt at få adgang til visse øer i Polynesien, for ikke at sige umuligt i den travleste rejsesæson, vil du se straks efter ankomsten, at det er umagen værd. Du vil finde masser af solskin og kølige tropiske briser og masser af sandstrande at udforske.

Det polynesiske folk er kendt for at være fantastiske til at navigere. Deres evner på det kreative felt, såsom kunst, er lige så store som deres evner til at navigere. Disse traditioner lever stadig i bedste velgående på øerne i dag, sammen med vævning, smykkedesign og træskæring, som også er almindelige og kan findes på de lokale markeder. Visse kulturer vil endda invitere dig til at lære de lokale færdigheder under dit ophold, så du kan lave din egen souvenir fra turen.

Populære rejsemål i Polynesien