søndag, juni 20, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Palau

Republikken Palau er beliggende i det vestlige Stillehav og består af over 300 øer.

Oprindeligt beboet for omkring 3000 år siden, har øerne oplevet mange europæiske påvirkninger, der er kommet siden den europæiske opdagelse af øerne i 1500-tallet. Øerne kom under delvist amerikanskstyre i 1947 og fik derefter fuld suverænitet i 1994.

Øerne er dog stadig i fri association med USA, som omfatter finansiering og sociale tjenester.

Hvad der gør en rejse til Palau spændende er for mange de finde muligheder for at udøve dykning og snorkle. I Blue Corner vil du for eksempel altid kunne se mange forskellige hajarter. Det er mindre end en time væk med båd fra de populære feriesteder, og det er en meget stor oplevelse. Yderligere muligheder for dykning er Ulong Channel og Blue Holes. Hvert sted har nok variation til at dykninger kan gentages dagligt og hver gang en ny oplevelse.

Palau har også helt unikke vandmænd (Jellyfish Lake). Da vandmændene ikke har naturlige fjender, har de udviklet sig til det punkt, hvor de ikke har tråde der stikker eller brænder. Der kræves tilladelse til at besøge søen, og dykning er ikke tilladt, men snorkling er tilladt og er så absolut værd at prøve.

For de, der ikke er vandhunde og ønsker at blive på land, så prøv “International Coral Reef Center”. Dette akvarium har fremragende udstillinger, hvor du lærer om havlivet i området. Du kan såmænd også hilse på et par krokodiller, men især dybhavsakvarierne, er interessante.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse