søndag, juni 20, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Nordmarianerne

Nordmarianerne er teknisk set i statsforbund med USA. landet består af 15 øer, der ligger i det nordvestlige Stillehav og omfatter alle øerne i Marianer øgruppen med undtagelse af Guam, som er et separat amerikansk territorium.

På Nordmarianerne vil du finde en interessant kombination af japanske og amerikanske kulturer, der smelter sammen med de lokale malayiske påvirkninger. En af de bedste ting ved et besøg på Nordmarianerne er at opleve lokal Chamorro-mad, som du kan nyde i mange specialrestauranter.

Et besøg på Nordmarianerne betyder for de fleste dykker og snorkle oplevelser. Der er masser af smukke koralrev, der venter på at blive oplevet af dig. Fordi kampene var ret hårde rundt om øerne under anden verdenskrig, er der flere skibsvrag lige langs kysten der kan opleves og udforskes, ind imellem skibsvragene vil du også kunne se tanks, der aldrig nåede i land og nu står tæt på kysten.

Der er et sjovt natteliv på øerne – nævnte vi Japan på et tidspunkt – ja så indebærer nattelivet naturligvis en masse karaoke. Efter en dag med tours til gamle bunkers og skibsvrag, oplevelser i nationalparken, dykke og snorkle, ja så venter en aften fyldt med sjov og godt humør på dig.

Nordmarianerne kan tilbyde masser af solskin, dejlige sandstrande, sjove dykke og snorkle muligheder og mange andre afslappende oplevelser. Planlæg din ferie til Nordmarianerne, du vil helt sikkert ikke fortryde denne oplevelse.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse