søndag, juni 20, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Kiribati

Republikken Kiribati. verdens vestligst beliggende land, ligger i det centrale stillehav. Det består af 33 øer og atoller. Et flertal af landets befolkning bor på Tarawa Atollen. Øerne er spredt ud over ækvator, den østligste del af nationen syd for USAs Hawaii.

Kiribati er den første nation til at fejre det nye år efter den gregorianske kalender.

Når du planlægger en ferie, skal du sørge for at koordinere datoerne korrekt. Indtil 1995 gik den internationale datalinje gennem landet, men i 1995 besluttede man at flytte datolinien til lige øst for øgruppen – naturligvis meget praktisk 🙂

Hvad du finder i Kiribati er nogle fantastiske strandlandskaber. Det er det perfekte sted at sidde på en båd og nyde nogle blide bølger, inden du eventuelt beslutter dig for at ankre op i en smuk lagune. Gå i land for at slappe af på en hvid sandstrand mens palmerne står i en bue hen over dig. Den traditionelle kultur lever stadig her, især på de ydre øer, hvilket gør oplevelsen til et sjovt eventyr.

Du finder også mange krigsmindesmærker, når du udforsker Kiribati. De store slag på øerne under 2 verdenskrig betød opførelse af ​​bunkers og fæstningsanlæg. Du kan også stadig se skibsvrag, nedskudte fly og andre krigsefterladenskaber, når tidevandet går i lavvande og afslører hvad havet gemmer på. På nogle af øerne tilbydes guidede ture til disse krigsskuepladser.

Hvis du kan få tilladelse, skal du udforske “Phoenix Island Marine Protected Area”. Panoramaudsigterne her er smukke og marinelivet er fantastisk. Adgangen til området er ekstremt begrænset, så undersøg denne mulighed i allerede i de indledende planlægningsfaser af din ferieoplevelse.

Øerne er ikke helt så udviklede som andre Stillehavs feriemål, men Kiribati har sin egen unikke charme til at nyde.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse