søndag, juni 20, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Qatar

Qatar har været et selvstændigt land siden 1971 og er velkendt for at være verdens rigeste land. Landets vækst igennem de sidste 40 år har været noget helt for sig selv, takket være landets store olie- og gasreserver.
Den imponerende vækst har medført en kombination af gæstfrihed, kosmopolitisk raffinement, og muligheden for at slappe af på den mest fantastiske måde.

Der er mulighed for at udforske alt fra moderne markeder til skjulte perler i Qatar, men der er naturligvis også mulighed for at komme lidt udenfor og udforske den varme natur. En af de mange populære destinationer er Khor al Udeid, takket være dens mange sandbanker. Du kan med fordel leje en bil og køre op og ned af bankerne for en sjov og unik oplevelse.

Derudover er der også masser af historie at udforske i Qatar, heriblandt Zubarah som er hjemsted for et øde fort og en by som blev etableret i 1938. Man bør naturligvis også visit Pearl Qatar – en menneskeskabt ø som forbindes med Doha med en bro. Her vil du blive mødt med utallige fine restauranter og high-end butikker.

For de fleste er det relativt nemt at besøge Qatar. Det påkrævede visum udstedes når man lander i Doha lufthavn. Her er det muligt at betale med kreditkort og visummet er gyldigt i op til 30 dage.

Det er meget populært at deltage i vandsport i Qatar, så der er mange strande at vælge imellem. Hvis du gerne vil til at udforske denne del af verden er Qatar det perfekte sted at starte.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse