søndag, juni 20, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Kuwait

Kuwait er et oplevelsesrigt lille mellemøstligt land ved spidsen af den Arabisk Golf. Udover den ekstreme kyst domineres landet af tørre ørkenområder, hvilket betyder, at der er utroligt varmt om sommeren og relativt koldt om vinteren.
Der er dog så mange udforskningsmuligheder i landet, at man kan komme på besøg stort set året rundt og få sig en fantastisk ferie.

Den kuwaitiske regering har indført visse rejserestriktioner, primært i form af, at folk med et indrejsestempel eller visa fra Israel automatisk nægtes indrejsetilladelse. Europæere skal have visum, men dette kan fås ved ankomst, hvis man rejser hertil med fly.

En af de mest unikke steder man overhovedet kan besøge i Kuwait er Kazmah ørkenklipperne. Det er nogle af landets højeste punkter, så du kan regne med en fantastisk udsigt over bugten på dage, hvor der er høj synlighed. Det er et sted, hvor de lokale udfordrer deres offroad køretøjer.

Derudover vil du med et besøg også få adgang til et stort udvalg af spaer og etablissementer med forskellige faciliteter, heriblandt tennis, bowling, swimmingpools, og strande. Nogle af de mange etablissementer byder endda på adgang til fitnesscentre og karatetimer. Ridningsklubber er også ret populære – og dermed lette at finde – i Kuwait.

Uanset om du er opsat på at udforske landet eller slappe af på en af de mange lækre strande, så vil du blive mødt med et stort udvalg af afslapningsmuligheder i Kuwait. Planlæg dit besøg i dag. Det er en oplevelse du sent vil glemme.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse