torsdag, maj 6, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Forenede Arabiske Emirater

De Forenede Arabiske Emirater (UAE) ligger på den sydlige del af den Arabiske Halvø. Omkring 80 % af de Forenede Arabiske Emirater består af ørken, selvom landskabet er en blanding af de mest fantastiske klippefyldte klitter, oaser, frugtbare sletter og bjerge sammen med den vidunderlige kyst ud mod Den Persiske Golf. Landet grænser op til Saudi Arabien og Oman, og er en af verdens mest unikke økonomier, da 80% af landets befolkning består af udstationerede. UAE består af syv selvstyrende emirater, som hver især har deres egen emir. De syv emirer sidder sammen på et Øverste Råd.

Det er primært Abu Dhabi og Dubai, som turister vælger at besøge i UAE, da det er de mest moderne byer i landet. Begge byer byder på overdådige indkøbscentre, veludviklede strande, og et væld af kulturrige attraktioner. Du vil blive mødt med turkisblåt vand, hvide sandstrande, og solskin i lange baner, når du tager ud på dagens shopping. En af de mest populære sportsgrene i UAE er kricket med to store baner i Abu Dhabi og Dubai. Kamelløb anses for at være nationalsporten, og der er en lang bane 10 km fra Dubai og en anden omkring 30 km fra Abu Dhabi-.

Der er visse religiøse restriktioner som skal respekteres og overholdes i det offentlige, selv hvis man ikke er religiøs. For eksempel skal visse kropsdele, såsom skuldre og knæ, tildækkes, og alkohol må ikke indtages i det offentlige. Under ramadanen skal man derudover naturligvis respektere reglerne for indtagelse af mad og drikkevarer. Derudover kan det være en god idé lige at se på landets lovgivninger for stoffer og forhold inden man flyver hertil, da retshåndhævelsen kan være mere striks en man lige skulle regne med. Stort set alle verdens største kæder er at finde i UAE, men landet har alligevel meget unikt at byde på. Der er for eksempel mulighed for at bo i en suite under vandets overflade

Du er garanteret en uforglemmelig ferie, når du er i Dubai eller Abu Dhabi i de Forenede Arabiske Emirater med den vidunderlige sol strålende ned på de gyldne strande, hvor du kan opleve et væld af vandsportsaktiviteter. En af de mest populære sportsgrene i UAE er kricket med to store baner i Abu Dhabi og Dubai. Kamelløb anses for at være nationalsporten, og der er en lang bane 10 km fra Dubai og en anden omkring 30 km fra Abu Dhabi.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse