søndag, juni 20, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Bahrain

Kongeriget Bahrain ligger centralt i Mellemøsten. Det er et ørige, omgivet af Persiske Golf, lige mellem Saudi Arabien og Qatar. Som nation er Bahrain ret lille, der kommer efter Maldiverne og Singapore som mindste i Asien.

Bahrain voksede i rigdom og magt gennem århundreder i kraft af perlefiskeri. I dag har Bahrain forvandlet sig til en økonomi drevet af olieforekomster.

Når du skal opleve Bahrain, så start på Bahrain Fort, som ligger kun få minutters kørsel fra Manama City i Karbabad. Adgang til fortet er gratis, og det er åbent hver dag. Det er et klassisk eksempel på Dilmun-perioderne i den islamiske æra, og et tilhørende museum ved siden af ​​fortet byder på en fascinerende rundvisning af genstande og udstillinger, der udstiller regionens historie.

Der er flere flere museer i Bahrain, der også tilbyder spændende udstillinger. Overvej Beit al Quran i Hoora for at se en sjælden samling af islamiske manuskripter eller valutamuseet i diplomatområdet for at se en historie om mønter fra landet.

En seværdighed i Bahrain, der skal ses, er “Livets Træ”. Det står midt ude i ørkenen, omgivet af olieboringer, og det antages at være over 400 år gammelt. Ingen ved, hvordan træet er i stand til at overleve på sådan en placering. En historie er, at træet er den eneste overlevende træ fra den oprindelige Edens have.

Bahrain er en nation, der byder på fascinerende historier rundt om hvert et hjørne.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse