søndag, juni 20, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Malaysia

Malaysia er en lille østat som har mange kulturelle og historiske bånd med andre lande i denne region mellem Afrika og Australien.

Landet har været selvstændigt siden 1957 og er hjemsted for en af verdens mest stabile økonomier, samt en af regionens mest fremtrædende kulturer.

Landet er hjemsted for adskillige landmærker som er populære blandt turister, heriblandt Kuala Lumpurs Petronas Twin Towers, Malacca Citys museer, og Kota Kinabalus regnskovsadgang og strande. For turister som ønsker en mere kulturel oplevelse findes der kolonielle landskaber såsom George Town, som uden tvivl er et besøg værd.

Medicinsk turisme er meget populært i Malaysia. Næsten én million udenlandske patienter behandles her hvert år, for diverse sygdomme.

Derudover findes der også utallige tropeøer i regionen, som frit kan udforskes. Mange af disse øer betragtes som nogle af verdens smukkeste. Hvis du godt kunne ønske dig en afslappende eftermiddag på en hvid sandstrand, hvor du oven i købet kan deltage i din yndlingsvandsport og interagere med smukke hvide duer kan du med fordel tage færgen ud til Rawa Island.

Landet er naturligvis også hjemsted for utallige nationalparker, som byder på adgang til nogle klassiske landskaber, samt mulighed for at udforske diverse grotter. En af parkerne giver endda mulighed for at udforske verdens ældste regnskov, i Terengganu, Kelantan, og Pahang.

Malaysia er et varmt og velkommende land som venter dig med åbne arme. Planlæg din næste rejse hertil. Du vil forlade landet så afslappet, at du indenfor ingen tid vil kunne mærke savnet.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse