torsdag, maj 6, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Laos

Laos er centralt beliggende i Sydøstasien, men det er desværre en lidt glemt destination.

Det er et sted hvor livet bevæger sig lidt langsommere og turismen er stadig noget, der er relativt nyt for kulturen. Denne nation er en af ​​de få i verden hvor antallet af ​​munke normalt vil overskride antallet af ​​turister på et givet år.

Du vil opdage, at Laos er et land, der byder på en smuk natur. Den smukke Mekongflod flyder stille og roligt gennem landet i hele landet. Den flyder gennem smukke kalkstens aflejringer og unikke bakkede landskaber der gør landet perfekt for et backpackingeventyr. Synet når tågen ruller ned fra bjergene er et der helt tager vejret væk fra iagttagerne  og glem endelig ikke de mange smukke vandfald.

Der er seværdigheder der absolut skal ses under en tur til Laos. Wat Sen i Luang Prabang er særligt imponerende og er opført på listen over verdensarvssted. De forgyldte templer som stadig er hjem for orangeklædte munke repræsenterer seks århundreders evolution, men synes stadig som om det blev fanget i en tidskapsel der venter på at blive åbnet.

Krukkesletten, som ligger tæt på Phonsavan, hvor du kan se tusindvis af stenkrukker der er spredt langs foden af bakkerne. Hvorfor disse menneskeskabte krukker er her, er der endnu ingen der kan forklare, men de mange krukker der har overlevet krigene i området er et fantastisk syn at se.

Uanset om du foretrækker en trekkingtur, en by til at sightseeing eller du foretrækker en tur på Mekongfloden, har Laos et eventyr der venter på dig.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse