torsdag, maj 6, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hvad er klokken i Sydkorea ?

Hvad er klokken i Sydkorea nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Seoul, Sydkorea. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Rejser til Sydkorea

Republikken Korea, bedre kendt som Sydkorea, er et utroligt urbaniseret land.

Indtil videre er 90% af landet urbaniseret, hvilket naturligvis betyder, at hverdagen er fokuseret på bylivet, så ethvert besøg vil være karakteriseret af en energisk og travlt atmosfære.

På trods af landets fokus på bylivet er Sydkorea dog også hjemsted for 12 World Heritage Sites og 19 Cultural Heritages of Humanity. Landet byder på udforskningsmuligheder i form af templer og paladser – og du vil højst sandsynligt kunne gå ud til dem fra dit hotel.

Selvom landet har fokus på urbanisering er der også adskillige destinationer at udforske udenfor Sydkoreas bygrænser. Seorak-san Nationalpark er den perfekte destination om efteråret, når den skiftende årstid bader bjergene i farver og skaber en unik udsigt du sent vil glemme. En anden populær destination er Jeju Island, hvor du vil kunne se lava rør og opleve tropetemperaturer.

Med særlig tilladelse kan man nogen gange besøge Nordkoreas Mount Kumgang, men dette foregår altid med organiserede grupper.

Uanset om du vil på sightseeing i Seoul eller udforske strandene og den afslappende atmosfære i Busan vil du opleve, at Sydkorea er et land som kombinerer en energisk kultur med den varmeste gæstfrihed, hvilket skaber en helt unik oplevelse. Uanset om du går en tur i byen for virkelig at indtage atmosfæren eller tager dig tid til at slappe af på en smuk strand vil du opdage, at Sydkorea har noget nyt at byde på hver eneste dag.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse