torsdag, maj 6, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hvad er klokken i Venezuela ?

Hvad er klokken i Venezuela nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Caracas, Venezuela. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Rejser til Venezuela

Der findes få steder i verden som byder på bedre muligheder for at opleve biodiversitet end Venezuela.

Landet er i dag registreret som verdens syvendebedste indenfor livsformer. En stor del af denne biodiversitet er resultatet af Venezuelas placering ved Andesbjergene, Caribiens kyst, og Amazonas.

Venezuela blev koloniseret af Spanien i 1522, men har været helt selvstændigt igennem de sidste næsten 200 år. Denne selvstændighed har medført en unik sans for stolthed, som kan mærkes på alle byens strande, restauranter, og attraktionssteder. Landet er hjemsted for utallige landskaber samt et rigt vildtlivsmiljø, hvilket har gjort, at kunstscenen er noget helt for sig selv. Venezuela er et sted hvor du kan slappe af og på samme tid nyde den lokale kultur.

Et besøg til Venezuela er ikke fuldendt før man har besøgt Margarita Island. Øen er udstyret med moderne infrastruktur men byder alligevel på muligheden for at udforske fæstninger, slotte, og religiøse attraktioner som ikke findes andre steder i verden. Når du kan mærke, at dine fødder er ved at give efter kan du slappe af på en af øens mange smukke strande.

Hvis du gerne vil ud at se nogle betagende klipper og vandfald kan du med fordel tage en tur ud til Canaima Nationalpark, hvor du blandt andet vil finde Angel Falls: verdens højeste vandfald.

I Venezuela kan du alt fra at udforske til at slappe af på stranden til at opleve en anderledes og velkommende kultur. På din rejse hertil vil du opleve, at det er op til dig hvordan du slapper af. Af denne grund er Venezuela den perfekte rejsedestination.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse