torsdag, maj 6, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hvad er klokken i Surinam ?

Hvad er klokken i Surinam nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Paramaribo, Surinam. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Rejser til Surinam

Surinam, som ligger klemt inde mellem Guyana og Fransk Guyana langs Sydamerikas Atlanterhavskyst er det mindste land på kontinentet. Den samlede befolkning er mindre end de fleste hovedstæder i Sydamerika.

Det betyder, at du har flere muligheder for at gå på opdagelse uden alt turistmylderet omkring dig, mens du er her.

Surinam har en unik kultur. Kulturelt betragtes landet som værende Caribisk. Det er det eneste territorie uden for Europa, hvor de fleste mennesker taler Hollandsk som modersmål, og det er også det officielle regeringssprog. Når man også tager den indfødte og koloniale kulturer i betragtning, kan det siges at være det mest forskelligartede land i verden i dag.

Over 30% af landet er blevet gjort til naturreservat, så vilde områder og udendørs eventyr er en almindelig del af livet i Surinam. Uanset om du udforske de vidtstrakte regnskove eller om du tager til strandene i Albina eller Galibi for at se læderskildpadder, vil du finde de guidede ture og resorter ude på landet en forfriskende ferieoplevelse.

Paramaribo er endnu et sted, det bestemt er værd at bruge en dag på at udforske. Der er flere museer, man kan komme ind og se, herunder et historisk romhus, Villa Zapakara og det Numismatiske Museum. Der er også adskillige religiøse bygninger, haver og markeder, der er værd at finde, mens du er her. Tilbring lidt tid på Maagdenstraat, nyd et kinesisk morgenmåltid eller besøg en af cafeerne ved svømmebassinet, hvis du gerne vil nyde nattelivet.

Surinam byder på en storslået solnedgang næsten hver aften, som afslutning på dagens eventyr. Gør dette land til dit næste rejsemål, så vil du kunne planlægge en vidunderlig ferieoplevelse.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse