søndag, juni 20, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hvad er klokken i Falklandsøerne ?

Hvad er klokken på Falklandsøerne nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Stanley, Falklandsøerne. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Rejser til Falklandsøerne

Falklandsøerne er en øgruppe i det sydlige Atlanterhav, som ligger omkring 480 km fra Sydamerikas patagoniske kyst. Øerne har været overtaget af forskellige regeringer igennem tiderne, hvilket har resulteret i mange forskellige bosættelser, der har bidraget til øernes lokale kultur.

Det, der gør Falklandsøerne så unikke er deres beliggenhed langs tundraen og de subantarktiske klimazoner. Du vil finde populationer af pingviner, smukke strande, albatrosser, og storslåede solnedgange venter på dig.

Weddell Island er det bedste sted at se solnedgangen på under et ophold på Falklandsøerne. Her får du en enestående udsigt, og der vil sjældent være andre til stede, bortset fra en guide, du kan tage med, så du kan komme dertil. Det er et af de bedste steder i verden at nyde et fredfyldt øjeblik i sand ensomhed.

Fiskeri er en livsstil på Falklandsøerne Murrell floden på Stanley leverer gerne. Den største ørred, der nogensinde er blevet fanget i floden vejede over 10 kg. Der er flere andre fiskerimuligheder, herunder havfiskeri for dem, der nyder denne form for afslapning.

Der var krig på Falklandsøerne i 1982, og mange museer har artefakter og mindesmærke tilegnet konflikten. Der ligger stadig vragrester rundt omkring på øerne, og slagmarkener er blevet tavse mindesteder over alt på øerne. Vragresterne ligger uberørt hen, så det anbefales alle besøgende at lade være med at røre ved ting, de måtte finde.

Med en lammekotelet til morgenmad, hjemmelavet suppe til frokost og hjemmedyrkede grøntsager med friskfanget ørred før sengetid, er livet på Falklandsøerne et forfriskende nyt tempo.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse