søndag, juni 20, 2021

Country Information

Sydamerika er et regnskovenes land. Der findes 12 selvstændige lande på kontinentet, foruden oversøiske territorier tilhørende Storbritannien og Frankrig.
Det mest af regionen ligger i troperne, hvilket vil sige, at vejret er varmt, vandet er køligt, og der ligger masser af eventyr og venter på dig.

Selvom man altid kan finde et resort eller en jungleudflugt at nyde, når man besøger Sydamerika, er det regionens naturlige vidundere, der er så attraktive for besøge. Amazon Regnskoven er for eksempel den rigeste skov, hvad angår alsidighed, der findes i verden i dag. Der er Torres del Paines knejsende tinder i Chile at udforske. Angel Falls i Venezuela er verdens højeste vandfald.

Næsten ethvert større økosystem på planeten er repræsenteret i Sydamerika på en eller anden måde. Et besøg i Atacama ørkenen i Chile bringer dig til verdens tørreste ørken. Serra da Capivara Nationalpark i Brasilien byder på smukke udsigter og klippebuer. Der er flere øer, der også kan udforskes, såsom Falklandsøerne og det unikke klima og de enestående kulturer der.

Ældgamle riger kan også være en del af rejsen i dette område. Machu Picchu området kaldes ofte et af verdens moderne vidundere, og en flerdagsrejse gennem Peru for at se det kan være en fantastisk oplevelse.

Sydamerika ses ofte som en underregion af America, men det er et storslået rejsemål med vægt på alsidighed.

Populære rejsemål i Sydamerika