søndag, juni 20, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Sint Maarten

Sint Maarten er officielt den “hollandske side” af øen Saint Martin. Den ligger i den nordøstlige del af det Caribiske hav og er den mindste beboede ø i verden, der styres af to nationer. Du kan også tage over og besøge den “franske side,” som er Saint-Martin.

Når man rejser til Sint Maarten er det vigtigste altid stranden. Der er i alt 37 officielle strande, plus nogle private strande, man somme tider kan få adgang til med den rette tilladelse. De fleste hoteller ligger på stranden, og du vil have adgang til barer, en café og andre faciliteter, mens du nyder at slappe lidt af i det varme sand.

En fordel ved at besøge Sint Maarten (i modsætning til den franske side) er, at du har adgang til kasinoer. Du vil finde flere at vælge imellem i Phillipsburg, foruden dem i Cole Bay, Cupecoy og Maho.

Hvis du søger en familievenlig oplevelse, kan du prøve at tilbringe en eftermiddag i Kid Connect. Det er et sted, der byder på spil, et læsehjørne, et formningsområde og internetadgang.

Det er en fritidsaktivitet i Sint Maarten at sidde med en kold drink i hånden. Og det er topprioritet at sikre sig, at denne drink indeholder alkohol. Du vil ikke blot finde priserne på cocktails og øl meget rimeligt, du vil finde, at du kan købe spiritus næsten overalt. Selv McDonald’s byder på Heineken.

Et besøg på Sint Maarten, eller på den franske side, hvis du har lyst, er et sjovt og afslappende eventyr. Det er et feriemål, der altid byder på fornøjelser.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse