torsdag, maj 6, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Saint Lucia

Saint Lucia er en selvstyrende ø, der ligger i det østlige Caribiske Hav. Det er en del af øgruppen de Små Antiller og ligger lige syd for Martinique.

Overherredømme over øen skiftede i mange år frem og tilbage mellem Frankrig og England. Siden 1660 har den skiftet hænder i alt 14 gange. Siden 1979 er det blevet en uafhængig stat under Storbritannien.

Fordi turisme er den primære drivkraft bag landets økonomi, vil du finde en fuldt udviklet resortstruktur, som du kan benytte dig af under dit ophold. Indkvartering i verdensklasse kombineret med de storslåede strande betyder en afslappende ferieoplevelse.

Saint Lucia har også noget for den eventyrlystne. Området omkring Sulfur Springs er en af de primære attraktioner på øen. Der er et bassin med varmt vand, hvor man godt må svømme, så hvis du tager ud for at se kilderne, skal du sørge for at tage badetøjet med.

Det er måske nok mindre end de fleste vandfald, men Toraille Vandfaldet har sin helt egen charme. Du kan stå under vandfaldet, hvis du trænger til at opfriske dig, eller du kan nyde at vade i vand op til hofterne i det tilhørende vandhul.

Du kan også tage på et eventyr med teknisk klatring og trekking ved at tage vandrestien ved Petit Piton. En vandretur til Gros Piton er noget de fleste kan overkomme, selvom stien er lidt anstrengende med den konstante opadgåen, der dækker omkring 600 meter. Det er også muligt at dykke, zipline og sejle.

Hvis du gerne vil have en afslappende ferie, har Saint Lucia meget at byde på. Sørg for at se nærmere på denne ø.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse