torsdag, maj 6, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hvad er klokken i Honduras ?

Hvad er klokken i Honduras nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Tegucigalpa, Honduras. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Rejser til Honduras

Republikken Honduras er centralt beliggende i Mellemamerika, så landet har kyster både ud til det Caribiske Hav og ud til Stillehavet.

Det er et sted, hvor spansk kolonial kultur er dominerende, men en blanding af andre skikke fra lokalbefolkningen har skabt en unik kombination, der fortjener at blive udforsket.

Mange af de helligdage, der fejres i Honduras, er forbundet med visse festivaler. Under påskefesten vil du for eksempel finde, at mange naboer samles for at skabe tæpper af savsmuld. På Børnedagen afholdes der en festival, hvor der gives gaver og holdes fester på en måde, der minder om en fødselsdag eller julefest.

For dem, der elsker at være udendørs, er Cusuco Nationalpark et fremragende rejsemål at udforske. Det er et barskt miljø, der er vanskeligt at tilgå, men til gengæld får man de smukke landskaber og muligheden for en vandretur i bjergene, der er i verdensklasse. Man kan arrangere at få guider med, så du kan komme ind i de centrale dele af parken.

Yojoa-søen er endnu et rejsemål i Honduras, man skal opleve. Langs vejen ved søen vil du finde flere restauranter, der byder på stegt fisk, som er turen værd. Udsigterne over søen er meget imponerende, og du har adgang til to andre nationalparker, Santa Barbara og Cerro Azul Meanbar, mens du er der.

Et besøg til Copan er også på dagsordenen med en tur til Honduras. Det er en af de bedste enklaver af Mayaer i hele Amerika, og deres skulpturer er nogle af de bedste, du nogensinde vil se. Planlæg at opholde dig i Copan i mindst 3 dage, så du ikke går glip af noget.

Honduras byder måske nok på nogle udfordrende miljøer, men det byder også på mange belønninger for dem, der er villige til at investere i det. Kom hertil, så kan du planlægge et spændende eventyr.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse