torsdag, maj 6, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hvad er klokken i Costa Rica ?

Hvad er klokken i Costa Rica nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i San Jose, Costa Rica. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Rejser til Costa Rica

Costa Rica er sprængfyldt med skønhed, eventyr, og en sund dosis fare. Det Centralamerikanske land byder på næsten 1.300 kilometers kystlinje og hele 120 vulkaner, hvoraf syv klassificeres som aktive vulkaner.

Costa Rica er et fredfyldt land. Det er det eneste land på den vestlige halvkugle som ikke har nogen form for militær eller hær. Takket være dets placering mellem Nord- og Sydamerika er landet naturligvis også hjemsted for en unik kulturblanding – og en massefylde af flora såvel som fauna – som er uden lige i resten af verden.

Den costaricanske befolkning går meget op i økologi og landet er i øjeblikket det eneste i verden som lever op til alle de fem etablerede bæredygtighedskriterier. Costa Rica har planer om at blive kulstofneutral inden 2021 og er derudover det første land i Amerika som har forbudt fritidsjagt.

Der indgår naturligvis mange strande, museer, og restaurantbesøg i enhver rejseplan til Costa Rica, men landet byder på så mange unikke udforskningsmuligheder, at de naturligvis heller ikke bør ignoreres. Manuel Antonion Nationalpark byder besøgende på muligheden for at udforske landets vildtliv i et regnskovsmiljø. Hvis man derimod elsker maleriske vandreture bør man planlægge et besøg til Monteverde Cloud Forest.

Der er ingen ubehagelig spænding at finde i Costa Rica, medmindre man selv skaber den. Landet har som mål at vedligeholde den fredfyldte tilstand den har været i siden 1949, så hvis du ønsker at lægge hverdagens stress og jag bag dig er det hel klart hertil du bør planlægge din næste rejse.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse