søndag, juni 20, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hvad er klokken i Sierra Leone ?

Hvad er klokken i Sierra Leone nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Freetown, Sierra Leone. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Rejser til Sierra Leone

Dette afrikanske land har en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Grænsende op til Guinea og Liberia, finder du en bred vifte af naturlandskaber, herunder regnskove og savanne. Landet opnåede uafhængighed fra Storbritannien i 1961 og har siden da omdannet sine 100 kilometer kystlinie til god brug.

Du vil hurtigt opdage at strandene langs Freetown halvøen er spektakulære. Mange af dem er i verdensklasse, og som det allerbedste er her god plads i løbet af dagen. Du får masser af tid og plads til at slappe af, nyde det for dig selv og nyde den fantastiske udsigt. For de der kan lide at snorkle og dykke er en tur til Banana Island et godt forslag.

En ting du bør prøve under et ophold i Sierra Leone er en rundvisning i Bonthe Town. Den findes på Sherbro Island og er en tidligere kolonial by for briterne. Der er flere interessante smukke huse og religiøse steder, og så er hele atmosfæren turen værd.

Selv om det til tider kan være vanskeligt, skal du prøve at komme til Turtle Islands. Det er vest for Sherbro og her finder du lavt vand, hvide sandstrande og traditionelle fisker landsbyer.

Du finder hurtigt ud af at en tur til Sierra Leone kan være vidunderlig, men der kan være problemer i forhold til rejse og sygdom, der kræver planlægning. Brug din sunde fornuft i planlægningen og gør helst brug af lokale turoperatører og guider for at få det største og bedste udbytte af din rejse.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse