søndag, juni 20, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hvad er klokken i Senegal ?

Hvad er klokken i Senegal nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Dakar, Senegal. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Rejser til Senegal

Senegal befinder sig på Atlanterhavets kystlinje og er det mest vestlige land i Afrika, hvilket naturligvis betyder, at der er masser af strande og vildtlivsreservater at udforske.

Det er et land sprængfyldt med skønhed, vidunder, og nogle helt unikke muligheder.

Grundet landets placering på det afrikanske kontinent havde den historiske slavehandel for det meste base i Senegal. Steder såsom Goree Island har skabt unikke udforskningsmuligheder ved at muliggøre et indblik i regionens histories smerte og usikkerhed.

De fleste besøg til Senegal involverer en tur til et af landets mange hoteller. Dette er især sandt for folk som vælger at besøge byer såsom Saly. Hotelbaserede ferier til Senegal involverer ofte guidede rundvisninger i naturlige og vildtlivs reservater. Derudover er der også mulighed for at bestille guidede rundvisninger på Goree Island, de historiske områder rundt om Dakar, og de mange forskellige monumenter landet har at byde på.

Mulighederne for økoturisme i den sydvestlige del af landet udvikler sig løbende, især nu hvor der er fokus på parker såsom basse Casamance Nationalpark. Derudover er der også mulighed for at planlægge ture til steder såsom Saloum Delta Nationalpark, hvor man kan udforske mangrover og øer med unikke vildtlivshabitater.

Der er visse visumbestemmelser som skal overholdes når man planlægger et besøg til Senegal, men i de fleste tilfælde behøver man ikke mere end sit pas når man har planer om at opholde sig i landet i mindre end 90 dage. Dog er der visse vaccinationer man skal have inden man rejser hertil.

Med en lille smule planlægning vil du uden tvivl opleve, at en rejse til Senegal er en af de bedste beslutninger du overhovedet ville kunne træffe.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse