torsdag, maj 6, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hvad er klokken i Niger ?

Hvad er klokken i Niger nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Niamey, Niger. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Rejser til Niger

Niger er en nation fyldt med historie. Meget af denne historie er hentet fra de uafhængige kilder og overleveringer fra de mange forskellige etniske grupper der sammen er kommet til at bo i en enkelt nation, der er den største i Vestafrika.

Meget af landet er landdistrikter, fyldt med ørken sletter og klitter, Området i sydøst har en fantastisk savanne der venter på at blive udforsket af dig.

Nigers klima og varme kan gøre det til en udfordrende destination for nogle, men der er nogle fantastiske muligheder for oplevelser. Byen Ayorou er blot et eksempel. Det er en by ved floden hvor der afholdes et farverigt søndagsmarked, du ikke må gå glip af. Fra Ayorou kan du også planlægge en udflugt for at se flodheste.

Et besøg på W National Park bør også være på dagsordenen. Det er en stor park, der deles med Benin og Burkina Faso, hvor du kan finde elefanter og mange andre former for lokalt dyreliv. Bavianer, cheetahs og bøffel er almindelige i parken. Mere end 350 forskellige fuglearter er også dokumenteret.

Den sidste gruppe giraffer i Vestafrika kan kun ses i Koure. Du skal arrangere lokal transport som safari, og der kan være en længere vandretur med i købet for at komme frem til dyrene, men at se girafferne i naturen er en oplevelse for livet.

Niger tilbyder en vis skønhed og charme i alle sine egne. Du vil finde et fantastisk eventyr venter på dig her, hvilket gør det til et interessant feriemål på ethvert tidspunkt af året.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse