torsdag, maj 6, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hvad er klokken i Guinea-Bissau ?

Hvad er klokken i Guinea-Bissau nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Bissau, Guinea-Bissau. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Rejser til Guinea-Bissau

Den lille kystnation Guinea-Bissau var engang en del af Mali-imperiet og Kongeriget Gabu.

Her har været portugisisk påvirkninger gennem årene og meget af denne påvirkning ses stadig på trods af at landet blev uafhængigt i 1973. Da fransk Guinea blev omdøbt, blev Guinea tilføjet landets navn, Bissau, for at forhindre navneforveksling mellem de to.

Når man besøger Guinea-Bissau, skal du absolut tage dig tid til at besøge de 20 + øer, der udgør Bijagos øgruppen. Besøg Orango for at se vilde flodhest, Skildpadde æglægningssteder kan ses på nogle af strandene. På de fleste af øerne er der gode fiskeforhold og der er mulighed for at leje hytter.

Skovene i Jemberem, som en del af Cantanhez Natural Park, giver besøgende adgang til det område hvor det er muligt at støde på en af ​​de største kolonier af chimpanser i Afrika.

Politisk uro er meget almindelig i Guinea-Bissau. Siden landet har opnået uafhængighed, har landet aldrig set en valgt præsident, der tjener en fuld 5-årig periode. Dette har holdt mange turister væk, men med normal fornuft og planlægning kan man sagtens besøge landet. Vaccinationer er obligatoriske for at rejse til denne destination.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse