torsdag, maj 6, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hvad er klokken i Elfenbenskysten ?

Hvad er klokken i Elfenbenskysten nu ? Her kan du se aktuel lokal dato og tid i Abidjan, Elfenbenskysten

Rejser til Elfenbenskysten

Elfenbenskysten eller Cote d’Ivoire, hvis du foretrækker dette, er en interessant blanding af kulturer. Det officielle sprog er fransk, men der tales omkring 80 forskellige sprog i denne afrikanske nation. Du vil også kunne finde indfødte trosretninger, der blander sig med nogle af verdens største religioner.

Hvis du elsker eventyr, så planlæg at bestige Nienokoue bjerget under dit ophold. Det kaldes et bjerg, men den samlede højdeændring er kun 230 meter, så det hører til i den lettere ende, men du kan kalde dig selv bjergbestiger. Fra toppen har du en fantastisk udsigt.

Skulle vejret være til det kan det også anbefales at besøge toppen på Tonkoui bjerget.

Du vil finde et blomstrende natteliv i hele Elfenbenskysten. Restauranter tilbyder en blanding af libanesiske og franske retter. Når du er i Abidjan skal du absolut prøve de stegte forårsruller fra de lokale vietnamesiske handlende. Sørg også for at sætte tænderne i friske ananas, papaya og mango, der synes at være overalt hvor du kigger hen.

Du kan besøge Tanu Sakkasu for at se, hvordan den sorte keramik i Elfenbenskysten bliver lavet på traditionel vis. Når du er ved lokale håndværk kan et besøg på Wananiere Village des Tisserands, som er nær Korhogo, vise dig hvordan de traditionelle klæder laves.

Der er visse udfordringer der skal overvindes for at holde ferie i Elfenbenskysten, men belønningen er stor. Det er bestemt et af Afrikas mest spændende destinationer at overveje.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse