søndag, juni 20, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hvad er klokken i Burkina Faso ?

Hvad er klokken i Burkina Faso nu ? Her kan du se aktuel lokal dato og tid i Ouagadougou, Burkina Faso

Rejser til Burkina Faso

Engang kaldet Øvre Volta, blev Burkina Fasos uafhængig i 1960 efter at have være etableret som en selvstyrende koloni Fransk koloni. Landet er omgivet af 6 nationer og det gør Burkina Faso til et interessant, varmt og indbydende sted.

Trods dette er det ikke mange turister der kommer til landet, men de der gør, kan opleve nogle af de bedste tilbud fra den vestafrikanske kultur, der er fyldt med musik og oplevelser.

Der er talrige musikgenrer i Burkina Faso. Hvert befolkningsgruppe har tendens til at fokusere på en bestemt genre for at gøre lige netop denne musikstil til deres egen. Du finder alt fra salsa til reggae til et fuldt orkester, alt efter hvor du rejser.

En anden mulighed for et ophold i Burkina Faso er at tage på ørken eventyr. Guider starter fra Gorom Gorom og tager dig ind i et ørkeneventyr på kamelryg og på nogle ture vil der være ørkencamping om natten. Sørg for at tage varmt tøj, gode tæpper og komfortable bukser med.

Husk også at besøge muddermoskeen i Bobo-Dioulasso. det koster ikke meget at arrangere, husk religiøse skikke skal følges, men du vil ikke finde et bedre eksempel på kulturliv.

De fleste der har besøgt Burkina Faso, vil sikkert have fundet det at være en unik og interessant oplevelse. Der er visse forholdsregler, der skal tages før rejsen, såsom vaccinationer, så husk det, når du planlægger din ferie.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse