torsdag, maj 6, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Ascension

Ascension er en isoleret ø midt imellem Sydamerika og Afrika, og er opkaldt efter den dag, den blev opdaget (Kristi himmelfartsdag).

Øen har fungeret som flådestation, en kulbunkrings station, og er i øjeblikket hjemsted for en af ​​fire antenner i forbindelse med GPS-operationer.

Før 2002 var et besøg på Ascension en næsten uhørt mulighed. Ikke kun var øen svært at nå, men besøgende ville være forpligtet til at have en sponsor. Siden da er der åbnet et hotel og nogle gæstehuse, men alle besøgende skal have tilladelse til at besøge øen.

Golf på Ascension er helt unik. I stedet for greens har kurserne “browns”. Lavet af komprimeret lava. Store klippeblokke omgiver “fairways”. Det er en af ​​de mest unikke golfoplevelser i verden.

Hvad der virkelig trækker folk til Ascension er de utrolige strande, vær dog opmærksom på det lumske og uforudsigelige tidevand. Svømning i English Bay og Comfortless Cove er muligt, men med forsigtighed. Hvis du er naturelsker skal du naturligvis nyde de hvide sandstrande i English Bay hvor der er et fantastisk udsigt når himlen møder havet.

Snorkling og sportsfiskeri er fremragende, vel at mærke når tidevandet og vejret tillader det.

Alt i alt er det let at se, hvorfor denne skjulte perle af en ø kan give en afslappet tropisk ferie.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse