torsdag, maj 6, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hvad er klokken i Lesotho ?

Hvad er klokken i Lesotho nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Maseru, Lesotho. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Rejser til Lesotho

Lesotho er en af ​​de mindste nationer i verden og er helt omgivet af Sydafrika. Landet er også unikt, da det er den eneste uafhængige stat i verden, der er ligger over 1.000 meter i højden. Det laveste punkt i landet er på 1.400 meter.

På grund af den højde har Lesotho et behageligt klima hele året rundt. Tordenvejr forekommer dog ofte i sommermånederne. Det er et land der traditionelt er afhængigt af landbrug og minedrift men gennem de seneste år er en stærk turistsektor blevet bygget op.

Når du besøger Lesotho, skal du sørge for at tage en tur til Kome hulerne. Disse huler var oprindeligt hjem, der blev bygget af basotho folket, dette var deres måde at forsøge at undslippe de kannibal stammer, der engang levede i regionen. Hulerne ligger cirka en times kørsel fra Maseru.

Semonkong Falls er imponerende vandfald. Det største fald er over 200 meter. Du kan for at gøre oplevelse total svømme i søen, der dannes under vandfaldet, hvis du ønsker det.

Under dit ophold kan du komme så tæt på dinosaurer som det er muligt hvis du tager til Morija og Moyeni og kigger på velbevarede dinosaur fodspor. I Liphofung Cave kan du se tidlig kunst hugget ind i klipperne.

Lesotho har det hele – også det du ikke forventer, med pony-trekking, vandreture og og skiløbs muligheder er Lesotho et udendørs eventyrparadis. Gå i gang med at planlægge en fantastisk ferieoplevelse.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse