torsdag, maj 6, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Sydsudan

Republikken Sydsudan fik sin uafhængighed i 2011 og det anses for at være et af de mest de mest skrøbelige stater i verden. I Sydsudan finder du regnskovslandskaber, store græsarealer og flere vådområder i regioner omkring den Hvide Nil.

Engelsk er det officielle sprog men Bantu og Niloter taler oftest kun deres eget sprog.

Mange kommer til at besøge Sydsudan på grund af de safaripakker, der tilbydes. Boma National Park og Nimule National Park tilbyder guidede ture, der indeholder både flyrejser og 4×4. Boma er den mest populære med rigt dyreliv af gazeller, giraffer, elefanter, bøffel og løver.

På trods af de hyppige konflikter er Sydsudan en nation, der ser fremad. Hovedstaden Juba er et godt bevis herfor. Der er mange restauranter, barer og natklubber at besøge, og der er kulturelle arrangementer i de fleste weekends. En sejltur på Nilen er der altid mulighed for at komme på.

Før du rejser til Sydsudan, skal du altid huske at checke den aktuelle politiske situation og træffe dine forholdsregler. Vær opmærksom på at et gennemgribende problem i Sydsudan er sygdom og sult.

Sørg for at have et lokalt guidebureau i baghånden og i planlægningen af din rejse, dette for at få det maksimale ud af turen og oplevelsen.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse