torsdag, maj 6, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Madagaskar

Dette ørige, der ligger lige ud for Afrikas kyst, er kendt for sin unikke flora og fauna.

Det er et land hvor lemuren hersker, men 90% af de planter og dyr, der findes på denne store ø, findes ikke andre steder på planeten. Dette udgør en unik mulighed for at gå på opdagelse for dem, der elsker et godt eventyr.

Madagaskars isolation har været med til at give den kaldenavnet “det ottende kontinent.”

Du vil finde, at landskaberne er ret storslåede i Madagaskar. På grund af dens unikke udvikling er parkerne på denne ø de perfekte seværdigheder. Du vil finde unikke klippeformationer i Ankarana, bjerge at bestige i Andringitra og imponerende kløfter i Isalo. Avenue of the Baobabs, øens unikke træer, er endnu en populær seværdighed.

Mange rejsende besøger Madagaskar mellem september og november, idet de benytter sig af vinterens køligere og tørre måneder. Regntiden er februar og marts, men dette er også det bedste tidspunkt at besøge øen på for at se dens blomstrende orkideer. For en unik måde at opleve årstiderne på, kan du overveje at booke en tur ned ad Tsiribinhina floden, hvor du kan campere og lave mad under stjernerne.

Som man kan vente på en ø, er der resorter, der kan opfylde dit mindste ønske. Det tropiske klima, det stille vand og de gradvist stigende højder gør dette til det perfekte rejsemål for en fredfyldt og helt afslappende eftermiddag.

Madagaskar kan tilbyde dig et rustikt eventyr, et afslappende resort eller din egen perfekte rejseplan. Det er en ø, der er lige så unik som dine behov, hvilket gør den til et vidunderligt feriested.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse