søndag, juni 20, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hvad er klokken i Burundi ?

Hvad er klokken i Burundi nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Bujumbura, Burundi. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Rejser til Burundi

Den lille afrikanske nation Burundi ligger centralt på det afrikanske kontinentet og grænser op til Rwanda og Tanzania i Great Lakes regionen.

Kulturen er baseret på lokale traditioner, med nogle indflydelser fra de nærliggende områder hvilket skaber en autentisk ferieoplevelse. Find dig selv en impeke, se lidt fodbold eller lyt til trommeslag på en lokal festival eller begivenhed.

Trommespil er en vigtig del af Burundi ‘s kulturelle arv. Dans er ofte en del af en forestilling, som er indarbejdet i familiesammenkomster, festligheder og endda nogle officielle ceremonier. Hvis du får chancen, skal du sørge for at se en forestilling af de kongelige trommeslagere i Burundi.

Flere nationalparker og naturreservater giver mulighed for at udforske Burundis natur og dyreliv. I Kibira National Park er der for eksempel ca. 40.000 hektar bevaret skovareal et tilflugtssted og reservat for flere forskellige abearter. Varme kilder kan findes langs stierne i parken, og vagterne tilbyde at lave spejderarbejdet for dig så du kan få en unik oplevelse med lokale dyreliv.

Cohoha søen ligger i det nordlige Burundi. Den er nok lille, men det giver dig mulighed for at nyde og opleve en lokal strand. Ferieresorts findes her ved denne og på de andre søer i landet og her finder du en varm og afslappende ferieoplevelse med alle de faciliteter man kan forvente.

Burundi er det perfekte sted for dem, der elsker at have et stort eventyr. Gør det til din næste destination, og du vil kunne få en oplevelse, som du aldrig vil glemme.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse