torsdag, maj 6, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hvad er klokken i São Tomé og Príncipe ?

Hvad er klokken i São Tomé og Príncipe nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i São Tomé, São Tomé og Príncipe. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Rejser til Sao Tome and Principe

Den Demokratiske Republik São Tomé og Principe er en ø nation i Guinea-golfen. Opdaget af Portugal i det 15. århundrede tales stadig portugisisk som officielt sprog.

Man kan udforske regnskove, koralrev og mange kilometer strand eller vælge at slappe af ved bølgerne og lade en eftermiddag glide af sted i fred.

Hvad der gør Sao Tome og Principe til sådan et spændende rejsemål er, at meget af landskabet er forblevet uændret trods fire århundredes beboelse. Denne skønhed er perfekt at undersøge nærmere inden for Obo National Park. Du kan gå med på fuglekikkeri, finde hemmelige vandfald og se over 100 arter af orkideer. Klatrere vil elske chancen for at klatere på Pico de Sao Tome, som står 2.024 meter højt.

I havet er en bred mangfoldighed af marineliv. Koralrevene omkring øerne er fantastiske, et pusterum fra havet, der er 2.000 meter dybt mellem øerne og det afrikanske kontinent. Snorkle og dykke er populært og tillader besøgende at interagere med havskildpadder, delfiner og tropiske fisk. Erfarne dykkere vil kunne nyde at udforske undervands grotterne.

Fort Sao Sebastiao er et andet spændende sted at besøge. Bygget i 1575 for at befæste øen, Staten iværksatte en gennemgribende renovering af fortet i 2006, og det blev omdannet til nationalmuseum.

Sao Tome og Principe byder på kølige havbriser, masser af seværdigheder at udforske, og masser af spændende butikker. Tag en ferie her og oplev øens liv på den mest afslappende måde.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse