søndag, juni 20, 2021

Country Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Cameroun

Republikken Cameroun tjener som knudepunkt i Afrika. Den ligger langt vestkysten, lige ved Bonnybugten, som er en del af Guineabugten.

Engelsk og fransk er de officielle sprog i denne mangfoldige kultur. Man henviser sommetider til den som “miniature Afrika” fordi så godt som alle kulturer er repræsenteret, og det er mange af kontinentets mest bemærkelsesværdige geografiske kendetegn.

Et besøg i Cameroun kan omfatte tid på strande, ørkenekspeditioner, bjergvandringer, eventyr i regnskoven og muligheder for økoturisme, hvor du kan lære mere om landets kultur.

Der er fire primære kulturområde i Cameroun, og de har hver især sin egen unikke oplevelse at byde dig. Det er en god ide at arbejde sammen med en lokal operatør for at sikre den bedst mulige oplevelse. Sørg for at besøge Benediktinermuseet, National Museet i Yaounde, og Limbe Botaniske Have, alt efter din rejseplan og hvor du har planer om at indkvartere dig.

Hvis din rejse bringer dig til Douala, skal du sørge for at benytte dig af, at de får friske rejer og fisk ind tidligt om morgenen. Du kan også finde utroligt flot lokalt håndværk på Marche de Fleurs. Vær forberedt på at forhandle om prisen for alt, mens du besøger Cameroun, undtaget for et måltid, du bestiller på en restaurant.

Cameroun er et smukt land med en farvestrålende kultur. Det kan være en ret udfordrende oplevelse, men den kan også være meget berigende. Læg planer på forhånd for at få den bedst  mulige ferie, hvis du ønsker at udforske alt, hvad dette dejlige land har at byde på.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse